SHOUT OUT LOUD!


Wednesday, July 1, 2009

NTMTBA'09 moga ianya berpanjangan.

Ikatan persahabatan, semangat juang yang sentiasa akan terpahat dalam setiap jiwa Mountain Pedalars.

NTMTBA'09 set 1 (Inside Trail, Crown Complete,Close up and little bit of preparation) )
NTTBA'09 set 2 (Goodies collection, Kick Start- Who lead the pack?, Entering 1st offroad, CPI DH, Arrival n Crown etc.)
NTMTBA'09 set 3 (Down Hill ....You'll love them!)
NTMTBA'09 set 4 (Climbing Yak Yak Yeah!...)
NTMTBA'09 set 5 (Hurray! Hurray Lepak King!....)
NTMTBA'09 set 6 (Incident? accident? Co incident?)

** terima kasih buat camera crew
(Zieman50 dan rakan rakan, Nizam , Pon , Bro.J dll yang menyumbang)

nantikan Klip Video seterusnya..........

6 comments:

Rezal said...

Tahniah bagi organiser geng2 gerekgunung. Rugi tak dapat join hangpa.. insyallah next time buat laa lagi.. apa2 pun memang meriah aku tengok :) syabas buat organiser

man kaPak said...

"Assalammuailaikom wbt..."trek ok,down hill cantaikkk............(yg nie don terminator 2 habaq adik chuah)yang nie aku nk komen lak...camera man macam chakchinggg...marshall macam mangkok sia tingkat.ayaq hampa bagi macam ayaq telaga,hampa ingat nasi nak bagi ayam reban makan ka,hampa buat naya raider.....hampa memang QOLEYYYY...tahun depan hampa buat bagi elok sikit,esok-esok ayaq 2 pakai la 100 plus dan mineral water bukan drinking water(ayaq cuci kaki)...aku nie pengkritik bebas.(aku tak kayuh punnnnnnnnn...)aku mai bawa raider saja,saja nak bagi ramai."APA PUN HAMPA SEMUA SEMPOIIIIIIIIII..........."KITA JUMPA LAGI!!!!!! di lain jamboree...assalammuailaikom wbt...

nizam said...

broo... gmbr gua x der keww... bkak air smpai x lrat 1 pic pun x derww...tp mmg best lpas neh nak wat lg koll kitaowang mcm besa la 25 owgg..... ejump

nizam said...

tp lpas neh bg kita owg ikut raider... x mau bg ayaq dhh... tegeliat tngan den... pak cik jais makn bg cukupp:::

nizam said...

askummm.... kpada smua ajk ntmba09..tma kasih sbb pgl bdk barakbah joined skaki,,,ntmba10 pgl kita owgg lgg...k askummm

rinizan said...

Kepada Organizer, mmg bagus cara manage jambori ni. Bagi saya tak senang nak manage jambori yang korang buat...kadang2 org komen senang, itu tak cukup ini la tak cukup. Minor issue maybe air jer la, botol besar tapi itupun bukan la isu sangat pun. Secara puratanya,tahniah sangat2...buat lagi next year...