SHOUT OUT LOUD!


Friday, September 17, 2010

5 Syawal~Kayuhan Buang Lemak~Ketupat,Lemang.....

Selesai sudah ibadat puasa kita laksanakan..syawal pun dah kita sambut...lemak di badan pun makin bertambah dek karna..ketupat,lemang dah kueh-mueh.....,aktiviti yang sebulan lama nya kita tinggalkan..maka,hari ni 14-Sept-2010 bersamaan 5-Syawal bermula lah kembali ..aktiviti kayuh-kayuh dah kayuh......Destinasi pertama lepas raya ni..kita cari yang dekat2 sudahla...hehehe Batu Kawan..la jawabnya...tepat jam 7.30am..aku dah sampai port biasa la tempat menunggu Stadium Negeri Batu Kawan...tunggu punya tunggu..Peet,Syam & Zul Sony...sampai ,depa kayuh dari Simpang 4 kira dah warm-up la tu....Mr.Don selaku ...lead ari ni biasa la lewat sikit....hari ni kira teru-ja..sikit la kayuh sebab membar kita wak keluag frame baru.....hampa teka sapa????.....hehhe...


Destinasi yang Mr.Don bawak hari ni kira laluan baru..tambahan dari MiniJamboree yang kita buat aritu...panjang sikit la DownHill dia...,.tu dia Mr.Don...memang tak lekang la..dengan camera dia....


Laluan harini-->Stadium Negeri-->Pencawang Celcom(climbing-road)-->Downhill Kebun Getah (offroad)-->Downhill Jerat Cina (offroad)-->Bukit Kuari (climbing offroad)--->Jeti Batu Musang.


Kepuasan sampai di Pencawang...




Nindia membar kita dengan Frame baru Giant ...Peeet..



Aku macam biasa la..tetap dengan Kuda Hitam aku..banyak jasa ni..


Zul & Shamwalker...kuat2 depa ni....tahun ni semua jamboree depa nak pi..semangat baru..Bang Wan tolong register siap2....tang mana ada jamboree...bubuh nama depa,...heheheh


Bukti2...lesen Pencawang Celcom dah renew utk...kali yang ke---beratus kali ni..heheheh


Lepak dah lama ...jom layan downhill pulak....
Punya asik dok layan Downhill tiba2.....hehehe..Pumpchitt...daaaa...

Mesin giant merah-putih XTC...terbaring

hampa tengok saja no....
Tok mulu Batu Kawan..Don...dia mesti jaga punya...
Ok dah tu ..Peet...angin pam sikit pun x pa.......kederat dah memang kuat...dah...

view yang cantik..jangan lepaskan peluang anda bergambar-Peet
Don
Zul Sony
Shamwalker
Aku la-Art
Potret2 ceria-kepuasan menjelajah trek Batu Kawan...





...wokey...wassalam....""Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin"......nanti kan Jadual
aktiviti kayuhan mingguan kita... ...yang akan dikeluarkan nanti......adiosss...



video

No comments: